Bachata

ALMA LATINA vabi v NOVO SEZONO POLNO PLESA, POLNO KARIBSKE BACHATE, ki je eden izmed plesov v paru, ki resnično osvaja svet! Njena popularnost pa samo še narašča! Plesni večeri z ritmi bachate in drugih plesov se odvijajo skoraj vsak večer v krajih v bližnji okolici. Zabava je zagotovljena! Sam ples pa je tudi odlična telesna dejavnost in priložnost za druženje.

PRIDI SAM/A ali V PARU na brezplačno poskusno uro našega začetnega tečaja v Novi Gorici, da bo tudi tvoj prosti čas poln plesne zabave v karibskih ritmih bachate.

NOVA GORICA

Plesni tečaji bachate:

BACHATA ZAČETNI

BACHATA NADALJEVALNI

Prihodnje brezplačne poskusne ure in začetki novih tečajev:

četrtek, 5. 10.2023, ob 20.10 brezplačna poskusna ura ZAČETNEGA tečaja BACHATE

Obvezne prijave na brezplačne poskusne ure!

Tečaji bachate se bodo izvajajo v DVORANI MAVRICA na naslovu: Bazoviška ulica 6, 5000 Nova Gorica.

Komu so tečaji namenjeni?

Tečaji so primerni za vse zainteresirane

BACHATA ZAČETNI: Začetni tečaj je namenjen tistim, ki začenjate na novo in tistim, ki ste že obiskovali začetne tečaje, a je od tega minilo veliko časa ali pa znanja niste še uspeli spraviti v prakso in zaplesati. Na tečaju bomo usvajali temeljne tehnike, ki odlikujejo resnični ples v paru. Ne torej na pamet naučene figure ali sekvence, pač pa temeljne stebre, na katerih temelji tisti ples, ki ga odlikuje pristna komunikacija plešočih in “tisto nekaj več”, ki v nas vzbudi navdušenje, veselje in obilo prave zabave.  

BACHATA NADALJEVALNI: Nadaljevalni tečaj je namenjen tistim, ki že obiskujejo tečaj bachate in poznajo oziroma so osvojili temeljne osnove tega plesa. Na tečaju razvijamo in nadgrajujemo temeljne tehnike, ki odlikujejo resnični pristni ples v paru. Ne torej na pamet naučene figure ali sekvence, pač pa temeljne stebre tako dinamike v paru kot v obvladovanja lastnega giba, na katerih temelji tisti ples, ki ga odlikuje pristna komunikacija plešočih in “tisto nekaj več”, ki v nas vzbudi navdušenje, veselje in obilo prave zabave.

Cenik

Tečaj: Bachata, 1 ura na srečanje.
Trajanje: 2 meseca, 8 srečanj
Cena za vpis s plačilom na prvem srečanju tečaja : Promocijska cena s popustom 75€ (cena vključuje 8 srečanj ali 2 meseca tečaja, kar znaša 37,5 €/mesec).

Redna cena brez popusta: 85 € (cena vključuje 8 srečanj ali 2 meseca tečaja, kar znaša 42,5 €/mesec).

DRUGI TEČAJ ZA SAMO 15 €? Če se ob vpisu odločiš obiskovati 2 TEČAJA, drugi tečaj znaša samo 15 € (cena vključuje 8 srečanj ali 2 meseca tečaja). Tako si promocijskim popustom zagotoviš ples 2 x na teden za samo 45 €/mesec.

Pridi in začuti lepoto bachate in plesu namenjenih večerov v dobri družbi. Že to poletje  boš lahko začel/a uživati v zabavi, zadovoljstvu, razigranosti in opojnosti poletnih plesnih večerov na odprtem.

Tečaj je namenjen izključno učenju bachate.

Rezervirajte mesto na brezplačni poskusni uri

Pridi v dobro družbo in se ogrej z vročimi ritmi salse in bachate. PRIDI SAM/A ali V PARU na brezplačno poskusno uro naših tečajev v Novi Gorici, da bo tudi tvoj prosti čas poln plesa in zabave v dobri družbi.

Kaj pravijo o nas?

Preberite mnenja ljudi, ki so se udeležili naših plesnih tečajev.

Obiskujem odlično plesno šolo, ki mi omogoča tečaja salse ter bachate. Učitelji so profesionalni, prijazni in predani plesu, kar se odraža v prijetnem in sproščenem vzdušju na tečajih. Definitivno priporočam udeležbo na tečajih plesne šole AlmaLatina.

— Matic V.

Plesna šola Alma Latina v Novi Gorici je edinstvena! Učitelja sta profesionalna, strokovno podkovana in hkrati izredno prijetna. Posvečata se celotni skupini in tudi vsakemu posamezniku. Pozornost namenjata izvajanju pravilnih gibov in izbiri prave, kakovostne glasbe. Vzdušje je sproščeno in privablja pozitivne ljudi. Priporočam obisk tečajev bachate, salse in lepote plesa. Zdrava telesna aktivnost in zabava sta zagotovljeni!

— Eva S.

Alma Latina- plesna šola z dušo! Toplo priporočam. Lani sem se odločila, da iz radovednosti preizkusim nekaj novega in zato sem šla na poskusno uro bachate pri plesni šoli Alma Latina v Novi Gorici. Od takrat nisem nehala plesati, ker je profesionalnost učiteljev izredna, glasba je skrbno izbrana in vzdušje je sproščeno, zato se tečajniki lahko veliko naučimo in hkrati še zelo zabavamo!

— Masa S.

Plesna šola salse in bachate. Učitelja sta profesionalna,simpatična in svoje znanje o plesu delita s srcem in dušo. Na plesnem tečaju je sproščeno vzdušje, saj je ples zabava. Za udeležbo na plesnem tečaju, ne potrebuješ partnerja.

— Silvana KB

Za vsakim plesalcem, ki je stopil v plesno šolo Alma Latina, sta stala vrhunska latino plesna učitelja, ki sta z Dušo in Srcem najprej verjala v nas. Ne da se opisati doživetij občutkov njunih plesnih ur. To pisanje je le čudovit način prikaza Ljubezni do latino plesa, ki sta ga delila med nas profesionalno, v samo globino poznavanja plesnih korakov bachiate in salse oba. Ni pomembno, kako je bil lahko težaven naš dan, v tej šoli si vedno deležen nasmeha in pozitivnih energij.

— Ursula P.

Učitelja plesne šole Alma Latina sta srčna in simpatična, čutiti je njuno ljubezen do plesa in to energijo prenašata na skupino. Posvečata se vsakemu posamezniku pri osvajanju korakov.

— Alen M.

Učitelja plesne šole Alma Latina sta skrbna, zelo simpatična in profesionalna, zato sem zelo rada obiskovala tečaj bachate. Priporočam!

— Ursula B.

Ne bom dolgovezila; ko konča plesna vaja, komaj čakam, da gre teden okrog in pridem na naslednjo. Toplo priporočam plesni tečaj salse in bachiate v tej plesni šoli.

— Breda G.

Odličen tečaj salse, primeren tudi za popolne začetnike. Prijazna in izredno potrpežljiva učitelja s svojim sproščenim a profesionalnim odnosom pomagata plesalcem, da osvojimo plesne korake in ob tem uživamo!

— Minka O.

Ze dve leti se udelezujem plesnega tecaja bachate in salse, ki jih prej sploh nisem poznal. S plesno solo Alma Latina, ki jo vodi z veliko srcnostjo uciteljski par, sem se spoznal s temi plesi. Vzdusje pri vadbi plesa je prijetno in sprosceno s profesionalnim pristopom uciteljev.

— Darko Š.

V skupini vlada zelo pozitivna energija. Zato sta zaslužna dobra, potrpežljiva in srčna učitelja. Priporočam

— Nataša M.

Obiskujem tečaj salse. Učitelja sta izredno srčni in profesionlani osebi, ki se posvetita vsakemu posamezniku. Vidi se njuno ljubezen do plesa. Velika prednost njunih tečajev je, da za obiskovanje ne potrebuješ pratnerja.

— Lara B.

Priporočam tečaj salse in bachate. Prijetno vzdušje na plesnih vajah, strokovna učitelja in ne potrebuješ soplesalca/ke, saj se na vajah menjamo.

— Sebastjan Ž.

Zelo priporočam plesno šolo Alma Latina, telo lepo naučijo, vzdušje je sproščeno. Učitelja se res posvetita vsakemu in poskrbita, da res razumeš vsak korak. Salso in bachato predstavita na tak način, da ples še bolj vzljubiš. Kar mi je tudi vseč je da ti ni potrebno priti s plesnim partnerjem.

— Dajana P.

Vsem, ki bi se radi razgibali ob prijetnih latinskih melodijah in se naučili salse in bachate, priporočam obiskovanje tečajev plesne šole Alma Latina v Novi Gorici. Učitelja sta profesionalna, vedno nasmejana, a hkrati osredotočena na pravilno izvjanje gibov. Plesni tečaji so primerni za vse starosti. Tudi če pridete sami, bo poskrbljeno za soplesalca/ko. Okolje je izredno pozitivno in privablja simpatične ljudi.

— Andreja S.

Rezervirajte brezplačno poskusno uro!